Skip to content

Een “TOF” verhaal

TWO OLD FOOLS – TOF (B& B2B MIKEE)

B& en Mikee, 2 oude rotten in de dj scene, zijn door de jaren heen met hun passie voor house en house classics op elkaars pad terecht gekomen. Na een paar keer samen draaien kwam het gevoel al snel naar boven om daar samen iets mee te gaan doen. Niet veel later was de act Two Old Fools – TOF als dj duo geboren.

Het eerste idee was om de krachten te bundelen en als Two Old Fools – TOF het gevoel van toen weer nieuw leven in te blazen. Zij richten zich als dj duo onder andere op de house classics van eind jaren 80 en begin jaren 90 en hebben als back 2 back dj duo de act Two Old Fools – TOF opgezet.

Two Old Fools – TOF draaien niet alleen maar house classics. Lekkere hedendaagse funky groovy house van nu, maar ook de oude house in een nieuw jasje worden zeer gewaardeerd door het dj duo. Zij weten de juiste plaatjes op de juiste momenten neer te leggen dus je kan zomaar een heerlijke mix van house classics met nieuwe house verwachten.

Two Old Fools – TOF wil het publiek het gevoel van toen terug brengen en je weer laten genieten alsof het lijk dat je weer even op die warme en bezwete dansvloer staat met uit de speakers klinkende house muziek van toen en nu.

Scherm­afbeelding 2023-02-15 om 15.24.46

“TOF” DUO

Mike Strop

MIKEE

Mike Strop

Biografie

Mikee staat bekend om zijn enthousiaste optreden en om zijn funky groovy tunes. Zijn stijl is een mix van techhouse, techno, house, deephouse en classics.

Heeft gedraaid op Ibiza, Amsterdam Dance Event, op festivals zoals Electronic Picnic, Last Minute Summer Event, Luilak Festival, RelaXation Micro Festival, in clubs als Escape Venue, The Sands, Hollywood Music Hall, P3, en op internet radio bij Amsterdam Most Wanted.

Samen met zijn zoon Noose (Bart Strop) is hij mede-oprichter van Funky Fellas die House of Zo in Holland en op Ibiza organiseren. Tegenwoordig ook samen met B&, mede organisator en 50% dj duo bij Two Old Fools – TOF.

Check mijn muziek en social media!

Info en boekingen:
https://www.djmikee.nl
info@djmikee.nl
@djmikeenl
@FunkyFellas

Ben Harmens

B&

Ben Harmens

Biografie

De kriebels om als dj te draaien op feestjes begon al op jonge leeftijd, dit vuurtje werd aangewakkerd door wat losse draaitafels en een mengpaneel die ik samen met mijn neef in hun garage had gevonden. Plaatjes kopen, toen nog bij onze favoriete Outland-Records op de Zeedijk en deze passie
uit gebreid naar een zelf gebouwde drive-in show en zo door de jaren heen mogen draaien op vele schoolfeesten, verenigingen en sportclubs.

Op mijn 16 e begonnen met draaien in verschillende feestcafe’s en in de vroege ochtend de laatste uurtjes door te draaien in de after clubs, dit heb ik naast mijn drive-in show ruim 10 jaar mogen doen en ondertussen gevraagd door een oud schoolgenoot om bij zijn evenementen bureau te komen draaien door heel het land en zijn vele clubs – discotheken en evenementen o.a. Escape Venue Melkweg – Club Panama – Canal parade Pride Amsterdam – Rotterdam Danceparade ..

Ik sta bekend om mijn diversiteit van verschillende mix en draaistijlen van Nederlandstalig feest tot 80&90’s – funky Disco beats, Tech en houseclassics. Door de jaren heen veel kilometers gemaakt, fijne collega dj’s en opdrachtgevers mogen ontmoeten. Mijn passie als dj voor het vermaken van het publiek met mijn sound is als een feestje om achter de
draaitafels te mogen staan.. op weg naar de volgend zeg ik maar !!!

Check mijn muziek en social media!

Info en boekingen:
ben.harmens@outlook.com
Social media profiel: dj.b.en