Skip to content
image00074

Een “TOF” event

B& en Mikee, 2 oude rotten in de dj scene, zijn door de jaren heen met hun passie voor house en house classics op elkaars pad terecht gekomen. Zij hebben hun krachten gebundeld met het idee om samen als Two Old Fools – TOF het gevoel van toen weer nieuw leven in te blazen en de lekkere house platen van nu te laten horen.

Het eerste idee was om de krachten te bundelen en als Two Old Fools – TOF het gevoel van toen weer nieuw leven in te blazen. Zij richten zich als organisatie op het geven van house party’s en house classics party’s, waaronder House Classics by TOF, waarbij de house classics uit de eind jaren 80 en begin jaren 90 centraal staan.

House Classics by TOF

De muziek uit de tijd van de grondleggers en glorietijden van de house muziek, wat in de bekende clubs zoals RoXY – Club iT, Mazzo, Lexion, en ga zo maar door werd gedraaid, zullen op de House Classics by TOF events voorbij komen alsof de tijd stil heeft gestaan. Two Old Fools – TOF wil het publiek het gevoel van toen weer even terug brengen en je weer laten genieten alsof het lijk dat je weer even op die warme en bezweten dansvloer staat met uit de speakers klinkende house muziek van je favoriete clubs en dj’s van toen.

House Music by TOF

Bij de events van Two Old Fools – TOF draait het niet alleen maar om house classics. Lekkere funky groovy house van nu wordt ook zeer gewaardeerd door de organisatie. Ook hier wil Two Old Fools – TOF zich onderscheiden door het publiek laten genieten van hedendaagse house muziek met af en toe een classic plaatje er doorheen. TOF toch!